• nyheter

Hva betyr det at vannabsorpsjonen til keramiske fliser er under dobbel null?

Hva betyr det at vannabsorpsjonen til keramiske fliser er under dobbel null?

Keramiske fliser med lav vannabsorpsjon har følgende fordeler:
Holdbarhet: Keramiske fliser med lav vannabsorpsjon har god holdbarhet.De er mindre utsatt for fuktige omgivelser og temperaturendringer, noe som gjør dem mer holdbare og mindre utsatt for sprekker eller skade.
Antiforurensning: Keramiske fliser med lavt vannabsorberende materiale er mindre utsatt for penetrering av flekker eller væsker, noe som gjør dem lettere å rengjøre og vedlikeholde.De har sterkere motstand mot oljeflekker, smuss og fargepenetrering.
Antiskli ytelse: Keramiske fliser med lavt vannabsorberende materiale har god antiskli ytelse i fuktige omgivelser.Overflatefuktigheten deres akkumuleres ikke lett, noe som reduserer risikoen for å skli og falle, noe som gjør dem spesielt egnet for bad, kjøkken og andre fuktige områder.
Fargestabilitet: Keramiske fliser med lav vannabsorpsjon har en mer stabil farge og tekstur ved langvarig bruk.De blir ikke lett falmet eller påvirket av sollys og kjemikalier.
Det skal bemerkes at vannabsorpsjonshastigheten til keramiske fliser også kan variere avhengig av forskjellige typer og produksjonsprosesser.Når du velger keramiske fliser, velg derfor fliser med et passende vannabsorpsjonsområde basert på det spesifikke bruksmiljøet og behovene, for å oppnå bedre brukseffekter og holdbarhet.


Innleggstid: 13. juni 2023
  • Tidligere:
  • Neste:
  • Send din melding til oss: