• nyheter

Hva er forholdsreglene for rengjøring av kjøkkenfliser?

Hva er forholdsreglene for rengjøring av kjøkkenfliser?

Prøv å unngå å bruke skarpe verktøy som ståltrådkuler ved rengjøring.
Ved rengjøring, for å beskytte det beskyttende laget på overflaten av fliser eller andre møbler og unngå å etterlate riper, er det best å unngå å bruke ståltrådkuler eller skarpe verktøy så mye som mulig, og å bruke verktøy som myk bust eller filler mer.

Både vanlige og polerte fliser rengjøres likt, men polerte fliser krever regelmessig voksing.
I tillegg til verktøy er det også viktig å være oppmerksom på forskjellen mellom vanlige fliser og polerte fliser ved rengjøring.Prosessen med å rense polerte fliser er den samme som for vanlige fliser, men polerte fliser vokses nesten hver sjette måned for å opprettholde glansen.

Når du rengjør fliser, vær forsiktig så du ikke skader limet mellom flisene, og det er best å påføre vannfast middel etter rengjøring.
Ved rengjøring av keramiske fliser bruker noen av hullene mellom dem lim.Vær forsiktig så du ikke skader dem under rengjøring.I utgangspunktet brukes lim i kontaktområdet mellom den vanntette plattformen og flisene.Derfor er det best å påføre et nytt lag med vannfast middel etter rengjøring.

Ovennevnte er metodene og forholdsreglene for rengjøring av keramiske fliser.Vi håper de kan være til hjelp for deg.Hvis du har spørsmål om rengjøring, vedlikehold og vedlikehold av husholdningsartikler hjemme, kan du vurdere å følge med kontinuerligYUEHAIJIN!


Innleggstid: 21. juli 2023
  • Tidligere:
  • Neste:
  • Send din melding til oss: