• nyheter

People's Daily fokuserer igjen på keramiske fliser: hold deg til den opprinnelige ambisjonen og skap den kinesiske drømmen intelligent!

People's Daily fokuserer igjen på keramiske fliser: hold deg til den opprinnelige ambisjonen og skap den kinesiske drømmen intelligent!

«Siden den 18. nasjonalkongressen til Kinas kommunistiske parti har den kinesiske drømmen inspirert hundrevis av millioner av menneskersom også erbygningden kinesiske drømmen sammen.Store prestasjoner er gjort ihvert feltog den nasjonale gjenoppblomstringenhar blitt akselerert aktivt av mennesker.Det er uunngåelig detå møte vanskeligheter på kampens vei, men de som tørbekrefte drømsog arbeid hardt vil alltid nå den andre siden av suksess!"Som en tradisjonell keramisk industri med høyt energiforbruk, på bakgrunn av enestående endringer og epidemiske situasjoner i verden, står den overfor mange utfordringer. For eksempel står vi overfor et alvorlig energiforbruk, slik at vi må formulere tiltak for å optimalisere og forbedre disse problemene så snart som mulig. Vi må forbedre kontrollen med karbonnøytralisering og karbonutslipp.Vi må oppgradere intelligent produksjon og forbruk.

Det er det viktigste å realisere strukturoptimalisering av industrien, som er aspektet som må fullføres for å realisere den kinesiske drømmen. Keramiske fliserav vårt selskap holder seg til å utvide grensen for "herliglever"med kvalitetProdukter,overlegenapplikasjoner ogprimeleveranse.Mens du aktivt utforsker grønt, sunt og av høy kvalitet av levende prosjekt, bør vi svare på den generelle distribusjonen og kravene til statenaktivt, som handler om "karbontopp, karbonnøytral".Og vi bør lede transformasjonen og oppgraderingen av den keramiske bygningsindustrien til grønn intelligent produksjon.

Glem aldri den opprinnelige intensjonen og hardt arbeidfor et bedre liv om 10 år.

Rapporten fra den 20. nasjonalkongressen til Kinas kommunistparti la frem at vi skulle jobbe sammen for å skape et bedre liv og realisere folkets ambisjon om et bedre livstadig.Avslutningsvis er den kinesiske drømmenatfolkets drøm og deres lengsel etter et bedre liv.Vi bør fortsette med den uavhengige innovasjonen og bruke merkevarekonseptet "hver del er vakker" for å gi familier mer fantastiskeopplevelser!

大砖系列-600--400800--6001200-60


Innleggstid: 12. desember 2022
  • Tidligere:
  • Neste:
  • Send din melding til oss: