• nyheter

Hva er forskjellen mellom terrazzogulvfliser og vanlige gulvfliser?

Hva er forskjellen mellom terrazzogulvfliser og vanlige gulvfliser?

Ulike fordeler
1. Fordeler med terrazzogulvfliser:

(1) Etter at terrazzoen av høy kvalitet (også kjent som kommersiell terrazzo) er behandlet med høy lysstyrke, når den høye lysstyrken 70 ~ 90 grader eller mer, og den støvtette og sklisikre når marmorkvaliteten.

(2) Slitasjebestandig terrazzo og overflatehardhet kan nå 6-8 grader.

(3) Eksisterende eller prefabrikkert terrazzo, som kan skjøtes etter ønske, og farger kan tilpasses.

(4) Den nye terrazzoen vil ikke sprekke, ikke redd for å bli knust av tunge kjøretøy, ikke redd for å dra tunge gjenstander, og ikke krympe og deformeres.

2. Fordeler med vanlige gulvfliser: Det har fordelene med solid tekstur, enkel rengjøring, varmebestandighet, slitestyrke, syre- og alkalibestandighet og ugjennomtrengelighet.

Annen natur
1. Egenskaper til vanlige gulvfliser: et slags gulvdekorasjonsmateriale, også kalt gulvfliser.Fyrt fra leire.Ulike spesifikasjoner.

2. Egenskaper for terrazzogulvfliser: Tilslagene som grus, glass, kvartsstein blandes inn i sementbindemidler for å lage betongprodukter, og deretter slipes og poleres overflaten.

Modifikasjonsfunksjoner for terrazzogulvfliser:
(1) Overflatefinishen til terrazzokrystallbehandling er høy, som kan nå en glans på 90 grader og en maksimal glans på 102 grader, som tilsvarer kvaliteten på importerte middels og høykvalitets marmoroverflater.

(2) Overflatehardheten er 5-7, som er nær overflaten av høyhardhetsgranitt og har god slitestyrke.

(3) Anti-penetrering, vanntett og anti-fouling (vanninntrengningshastighet er mindre enn 0,8), oljebestandighet, syrebestandighet, alkalimotstand, saltspraybestandighet, naturlig beskyttelse omfattende ytelse overgår eksisterende steinprodukter.

(4) Levetiden er så høy som 30 år.Den spesielle formelen og strukturelle designen sikrer at "high-bright crystal terrazzo"-platen lett kan repareres etter å ha blitt tatt i bruk, noe som i stor grad reduserer vedlikeholds- og rengjøringskostnadene, og reduserer vanskeligheten med bakkehygiene.

(5) Terrazzogulvet behandlet med "Terrazzo Highlighting Treatment Agent" er festet med anti-penetreringsmateriale på overflaten, slik at terrazzoen ikke vil ebbe ut, ikke lenger ha vanngjennomtrengelighet og ikke forårsake forhold som våt grunn og grunn utglidning.Industrianlegg, skoler osv. Utdanningssystemet og en rekke programmer prioriteres.

tekstmelding
sms1
sms2

Innleggstid: 30. mai 2022
  • Tidligere:
  • Neste:
  • Send din melding til oss: